søndag den 11. oktober 2015

Aktiviteterne omkring ”Selde Selected”-samlealbum og postkort fra Fursundegnen fortsætter

Fra Foreningen for Fursundegnen har vi modtaget følgende:
Så er aktiviteterne for uddelingen af album og kort i den kommende tid på plads. Der vil være gode muligheder for alle interesserede for at vinde både album og kort.
Siden den første bankoaften d. 18.september, hvor ingen havde set samlealbummet og kortene, er der nu rigtig mange, som glæder sig over det usædvanlige album med historier og billeder fra hele Fursundegnen – et rigtigt samlerobjekt!
Den 20. oktober er der igen et stort banko-spil. Denne gang i Selde Ældrecenter. Alle deltagere får udleveret et album, og der spilles om et utal af ”lykkeposer” med postkort til albummet. Der vil også være mulighed for at bytte kort med hinanden.
Også elever og lærere på Fursund Skole vil være involverede i uddeling af mapper og spil om kort.
Til Landsbytræffet d. 1. nov. i Fursundhallen vil gæster kunne erhverve album og kort ved at deltage i Quiz-spørgsmål og lotteri. Der vil være en særlig stand med Skulpturlandsby Selde og de mange kunstprojekter.
Yderligere offentlige aktiviteter som ”pakkeleg” ,  skattejagter i de forskellige landsbyer, bytteaftener med oplæsning af historier fra albummet  og andre sjove aktiviteter i løbet af efterår og vinter vil blive meddelt, når de er på plads.
Desuden får man et kort med hjem, når man handler i Selde Brugs, Junget Letkøb og Seldeco i Selde.

Herover: BANKO! (Foto: Barbara Katzin)
Herunder: Artikel fra Salling Avis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar