lørdag den 19. december 2015

Gløgg og gode historier



Til et velbesøgt julearrangement i Seldeco den 13. december fik alle gæster ved indgangen tilbudt et glas gratis gløgg og udleveret en lodseddel. Seldeco udloddede 2 eksemplarer af bogen om Skulpturlandsby Selde samt 3 Selde Selected-album som præmier ved den lodtrækning, som fandt sted i løbet af eftermiddagen. Ville man også have kort til albummet, skulle man bidrage til underholdningen: Man kunne læse en af historierne fra Selde Selected-albummet højt – gerne en, som man efterfølgende selv kunne fortælle lidt mere om. Man kunne også læse en anden (jule-)historie op eller simpelthen fortælle en historie! Det var der 7, der gjorde (Marianne, Frilev, Mogens, Anne, Gunhild, Grethe og Magna, så vidt redaktionen erfarer), hvilket – ud over applaus fra tilhørerne - udløste 3 lykkeposer med kort til hver af de optrædende. Ovenfor er det Grethe (siddende i blåt), der fortæller.



Frilev har ordet. Redaktionen var desværre ikke til stede, men gætter på, at der muligvis kan have været nyt om De Forsvundne Engle....


Gunhild læste historien om ’Byfornyelse’ fra Selde Selected-albummet, hvor asfalteringen på Gl. Floutrupvej spiller en central rolle (en sag, der i øvrigt også blev kommenteret af Karin Knudsen på facebook i november og siden citeret på denne blog). Gunhild talte lidt om det at se det særlige i ting, som ikke umiddelbart passer til den almindelige forståelse af, hvad der er "pænt" – som f.eks. den sjove lappede vej på Gl. Floutrupvej. Dette skete som sagt søndag den 13. december, og minsandten om der ikke dagen efter kom et entreprenørfirma og lagde ny asfalt på den megen omtalte Gl. Floutrupvej - så nu er den lige så "fin" som mange andre veje!



Undervejs er der jo ingen grund til at forpasse muligheden for at få byttet et par kort.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar