torsdag den 12. november 2015

Til Landsbytræf i Fursund Hallen

Fotos: Barbara Katzin

Søndag den 1. november blev der holdt Landsbytræf i Fursund Hallen i Selde, som et led i Aarhus 2017s projekt Gentænk Landsbyen, hvor der sættes fokus på, at borgerne i store og små landsbyer byder ind med deres viden og erfaringer om udviklingen i landsbyerne.
I Skulpturlandsby Selde blev der således sat spot på processen, da eksperter og landsbyer fra hele Region Midtjylland mødtes for at sætte fokus på landsbyudvikling. Besøgende kunne i løbet af dagen møde både kendte personer, kunstnere og eksperter, der alle gav deres besyv med inden for viden, erfaringer og inspiration.
Der var opsat over 20 forskellige stande under temaer som bæredygtighed, fællesskab, landsbyklynger og borgerbudgettering. Der var arrangeret forskellige foredrag/oplæg og snakken gik livligt i hele hallen.
Skulpturlandsby Selde havde naturligvis også sin egen stand, der præsenterede de mange forskellige kunstprojekter, og hvor gæsterne bl.a. kunne erhverve Selde Selected-album og –kort ved at deltage i en quiz om Fursundegnen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar